PROFESSZIONÁLIS ANGOL SZAKFORDÍTÁS

Angol-magyar szakfordítás terén cégünk rendkívüli tapasztalattal rendelkezik. Különösképpen műszaki, jogi, informatikai és marketing szövegek szakfordítására specializálódtunk. Szerencsések vagyunk, hiszen partnereinknek tudhatunk többek között olyan multinacionális nagyvállalatokat, akik több éve bíznak ránk fordítási feladatokat. Angol szakfordító kollégáink tapasztalt, képzett fordítók, akik a szakfordítás technikai kihívásaival is meg tudnak birkózni. A különböző fordítóprogramok kezelésére mindennapi tevékenységként tekintenek. Az ő szakértelmüknek és a velük ápolt munkakapcsolat eredményeképpen az angol szakfordítások terén rendkívüli minőséget tudunk elérni.

Ha egy konkrét dokumentumra szeretne árajánlatot kérni , kérjük, töltse ki az alábbi ajánlatkérő űrlapot. Amennyiben testre szabott árajánlatra lenne szüksége, kérjük, írjon nekünk az info@universus.hu email címre, vagy keressen minket a 0036-20-294531-es telefonszámon.

Partnereink

ANGOL-MAGYAR szakfordítás

Az ASUS Magyarország és az ASUS Holland immáron több éve rendel fordításokat cégünktől angol-magyar viszonylatban. Mi végezzük honlapjuk szakfordítását marketing és informatikai témában. Emellett belső tudástáruk fordításával illetve PR és sajtóközlemények fordításával is minket bíznak meg. Munkakapcsolatunk gyümölcsözőnek bizonyult, így heti rendszerességgel kapunk megbízásokat.

A Hungarodental Kft. 2016 óta partnerünk. Fogászati szövegek és honlapjuk fordítását végeztük angolról magyarra és norvégra.

A Ferro-Product-Mount GB Kft. számára pályázatokat fordítottunk magyarról angolra és angolról magyarra. A pontosság és a műszaki terminológia használata rendkívül fontos volt közös projektjeink során, melyeket sikerrel végeztünk el a cég számára.

Sikeres az együttműködésünk az Asbis Magyarország Kft.-vel, melynek termékleírások mellett használati útmutatók fordítását végezzük angolról magyarra.

“Very responsive, good quality work and delivered before the deadline. Will be happy to work again.” – Tatiana Lapteva, Lingvohouse, UK

„Great quality and very good turnaround time” – Mate Krantz, Capita Asset Services, UK

„Minőség tökéletes”- Product Line Sales Manager, Asbis

ANGOL-MAGYAR FORDÍTÁSI ÁRAK

Angolról magyarra

Magyarról angolra

Magyarról egyéb nyelvekre

Egyéb nyelvekről magyarra

2,4 HUF/ leütés azaz 16 HUF/szó

2,6 HUF/ leütés azaz 18 HUF/szó

0,06 EUR/ szó

0,06 EUR/ szó

Mennyiségi és ismétlődési kedvezményt az adott szöveg megtekintése után tudunk biztosítani.

Magyar-angol viszonylatban angol anyanyelvű kollégáinkat bízzuk meg a fordítással.

RENDELÉS MENETE

A szakfordítási szolgáltatás igénybevétele a következőképpen történik:

Ön felveszi velünk a kapcsolatot és elküldi a fordítandó dokumentumot a fordítás kívánt teljesítési határidejének megadásával. Fontos információk: Ön e-mail címe, telefonszáma, fordítás határideje.

Elküldjük Önnek árajánlatunkat

Válaszlevélben elfogadja ajánlatunkat

Megerősítő visszajelzésünket követően megkezdjük a dokumentum fordítását

A kért időpontban elektronikusan elküldjük Önnek a fordítást

A fordítás díjának átutalása

ÁTUTALÁS

Árajánlatkérés





Név / Cégnév *

Email cím *

Telefonszám

Milyen nyelvről szeretne fordíttatni *

Milyen nyelvre szeretne fordíttatni *

Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?

Milyen terjedelmű a dokumentum?

Határidő *

Megjegyzés

Dokumentum küldése (doc, docx, pdf, htm, html, txt, zip, rar)