PARTNEREINK ÉS REFERENCIÁINK

ANGOL-MAGYAR szakfordítás

Az ASUS Magyarország és az ASUS Holland immáron több éve rendel fordításokat cégünktől angol-magyar viszonylatban. Mi végezzük honlapjuk szakfordítását marketing és informatikai témában. Emellett belső tudástáruk fordításával illetve PR és sajtóközlemények fordításával is minket bíznak meg. Munkakapcsolatunk gyümölcsözőnek bizonyult, így heti rendszerességgel kapunk megbízásokat.

A Hungarodental Kft. 2016 óta partnerünk. Fogászati szövegek és honlapjuk fordítását végeztük angolról magyarra és norvégra.

A Ferro-Product-Mount GB Kft. számára pályázatokat fordítottunk magyarról angolra és angolról magyarra. A pontosság és a műszaki terminológia használata rendkívül fontos volt közös projektjeink során, melyeket sikerrel végeztünk el a cég számára.

Sikeres az együttműködésünk az Asbis Magyarország Kft.-vel, melynek termékleírások mellett használati útmutatók fordítását végezzük angolról magyarra.

ANGOL-MAGYAR szakfordítás

A STIHL AG immáron több éve rendel fordításokat cégünktől német-magyar viszonylatban. Mi végezzük termékeik javítási és kezelési útmutatóinak fordítását németről magyarra.

A KIPP Car Comfort Systems Kft. 2017-ben választott minket partnereként. Folyamatábrákat és belső kommunikációval kapcsolatos bizalmas szövegek fordításával bíznak meg minket német-magyar viszonylatban.

“Very responsive, good quality work and delivered before the deadline. Will be happy to work again.” – Tatiana Lapteva, Lingvohouse, UK

„Great quality and very good turnaround time” – Mate Krantz, Capita Asset Services, UK

„Minőség tökéletes”- Product Line Sales Manager, Asbis

Árajánlatkérés

Név / Cégnév *

Email cím *

Telefonszám

Milyen nyelvről szeretne fordíttatni *

Milyen nyelvre szeretne fordíttatni *

Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?

Milyen terjedelmű a dokumentum?

Határidő *

Megjegyzés

Dokumentum küldése (doc, docx, pdf, htm, html, txt, zip, rar)