Az Universus Translations Fordítóiroda első sorban magyar és külföldi cégek és vállalkozások részére nyújt szakfordítási szolgáltatásokat. Minőség iránti elkötelezettségünkből kifolyólag rendelkezünk a megfelelő technológiai háttérrel nagyobb volumenű megbízások lebonyolításához és partnereink igényeinek kielégítéséhez.

Ügyfeleink nagyra becsülik személyre szabott árajánlatainkat és a gyors ügyintézési időt, amely sok esetben könnyíti meg dolgukat a hétköznapokban és az üzleti életben egyaránt. A legkeresettebb nyelvpárjaink a következőek: NÉMET-MAGYAR, MAGYAR-NÉMET, ANGOL-MAGYAR, MAGYAR-ANGOL


Költséghatékony

A fordítás egy olyan befektetés, amellyel kiterjesztheti cége üzleti tevékenységét és külföldi piacokat hódíthat meg. Bármely területet céloz meg, örömmel állunk rendelkezésére. Kérjen árajánlatot most.


Minden formátum

A fordítás során számos olyan formátummal találkozik az ember, amely első pillantásra elrettentőnek tűnik. Cégünk számos fájltípust kezel, így nyugodt szívvel ránk bízhatja fordítását.


Minden nyelven

A leggyakoribb német-magyar, angol-magyar nyelvpárban végett szakfordításokon kívül számos egyéb idegennyelv fordítását vállaljuk.


Minőségbiztosítás

A fordítást minden esetben belső ellenőrzésnek vetjük alá, emellett garantáljuk a szakszavak egyezését és minőségbiztosítást, amelyek nélkül a fordítási folyamat nem lehet teljes.

Cégünk minden releváns részletre kiterjedően vizsgálja meg az előkészítendő fordítási projektet és az ahhoz szükséges időt, fordítási szintet, esetleges stilisztikai vagy szaklektorálást, szerkesztési munkákat. Ügyfelünkkel egyeztetve elkészítjük árajánlatunkat és meghatározzunk a fordítás elkészítésének határidejét.

Rendkívüli hangsúlyt fektetünk a kommunikációra és ügyfeleink igényeinek feltérképezésére, amelynek köszönhetően a fordítási folyamat végén minőségi fordításokat tudunk ügyfeleink rendelkezésére bocsátani.

Partnereink

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Azonnali árajánlat kéréshez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

Név / Cégnév *

Email cím *

Telefonszám

Milyen nyelvről szeretne fordíttatni *

Milyen nyelvre szeretne fordíttatni *

Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?

Milyen terjedelmű a dokumentum?

Határidő *

Megjegyzés

Dokumentum küldése (doc, docx, pdf, htm, html, txt, zip, rar)

 

 

 

 

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk használatával Ön hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok társaságunk általi kezeléséhez. Társaságunk kiemelt jelentőséget tulajdonít valamennyi személyes adat védelmének, így az Ön által rendelkezésre bocsátott adatokat is a jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük, kizárólag az Ön részére adandó ajánlat elkészítéséhez, a megkeresése minél hatékonyabb megválaszolásához és a társaságunk által nyújtott szolgáltatások teljesítéséhez használjuk fel. Társaságunkon belül az Ön személyes adatait kizárólag az ajánlat elkészítésében és az esetleges megbízás ellátásában résztvevő munkatársaink kezelik. Az Ön által megadott személyes adatokat az Ön ellenkező kérése, illetve ellenkező értesítés hiányában addig tároljuk, amíg a társaságunk szolgáltatására Ön igényt tarthat, és közöttünk jogviszony jöhet létre. Tájékoztatjuk, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatait a rendszerünkben tároljuk. Bármikor módjában áll az adatbázisunkban Önről tárolt adatokat megtekinteni, törölni, módosítani, frissíteni, azokról tájékoztatást kérni, amennyiben ilyen irányú kérését jelzi munkatársainknak az info@universus.hu e-mail-címen