SZAKFORDÍTÁS

Az Universus Translations a gyors és professzionális szakfordításokra specializálódott fordítóiroda, amely segít Önnek megértetni magát a világ bármely nyelvén. A szakfordítások terén nem ismerünk határt, így majdnem minden európai és nem európai nyelvre is fordítunk. Nálunk minőségi nyelvi szolgáltatást igényelhet, elérhető áron!


Jogi szakfordítás

Különös körültekintéssel járunk el jogi szakfordítások esetén, ahol a pontosság és a precizitás az első helyen állnak. A jogi szakfordításokat csakis jogász kollégákra bízzuk, akik szaktudásukat, és nyelvtudásukat bevetve kiváló eredményt tudnak produkálni. Rendszeresen kapunk megbízásokat szerződések, megállapodások, szabványok, jogi nyilatkozatok fordítására, amelyeket ügyfeleink számára, akár sürgős határidővel is szívesen vállaljuk.


Műszaki szakfordítás

Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik a precíz és pontos műszaki fordítások iránt. Amit irodánk garantálni tud:

  • képzett, műszaki végzettségű szakfordítók
  • szaklektorok
  • szakterminológia építés
  • fordítási memória tárolás
  • rugalmas projektmenedzsment

Szakterületeink:

  • Építőipari szakfordítás
  • Villamosipari szakfordítás
  • Autóipari szakfordítás

Elektronikai szakfordítás


Egészségügyi szakfordítás

Az egészségügyi szakfordítások területe rendkívüli szaktudást igényelő területe a szakfordításnak. Éppen ezért irodánk semmit sem bíz a véletlenre. Orvosi szakképesítéssel rendelkező fordítóink rendkívüli nyelvtudásokat bevetve készítik fordításainkat, amelyeket igény esetében szaklektorok ellenőriznek. Szerencsések vagyunk, hiszen szakfordítóink között tudhatunk orvosokat, biológusokat, fogorvosokat és gyógyszerészeket is, akik nemcsak kiváló szaktudással rendelkeznek, de célnyelvi szakszókincsük is rendkívül gazdag, amely segítségével fordításaik minősége nem hagy kivetnivalót maga után. Fogászati szövegek, gyógyszerészet, műszaki- egészségügyi szövegek, biológia, gyógyászati segédeszközök.


IT - szakfordítás

Az informatikai témájú szövegek fordítási piaca az utóbbi években jelentősen kibővült. A digitális világ hódítása a fordítás piacát is elérte és ennek köszönhetően egyre nagyobb igény mutatkozik az IT fordítások iránt. A szoftverfordítás némileg különbözik a sima fordítástól és éppen ezért fordítunk rá kiemelt figyelmet. Cégünk a fejlesztőkkel együttműködve biztosítja, hogy a felhasználói felület tökéletesen illeszkedjen a célnyelvi kultúrába. Egy kiválóan fordított és lokalizált szoftver, amely a célnyelven éppen úgy megállja a helyét, mint a forrásnyelven felbecsülhetetlen értéket képviselhet az Ön cége számára. Válasszon minket, ha IT szakfordítása lenne szüksége.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Azonnali árajánlat kéréshez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

Név / Cégnév *

Email cím *

Telefonszám

Milyen nyelvről szeretne fordíttatni *

Milyen nyelvre szeretne fordíttatni *

Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?

Milyen terjedelmű a dokumentum?

Határidő *

Megjegyzés

Dokumentum küldése (doc, docx, pdf, htm, html, txt, zip, rar)